Service

Garantie en service zijn voor ons erg belangrijk

Garantie
Met uw keuze voor Maya Pijpers Optiek kiest u voor een goed product en service. Maya Pijpers Optiek is aangesloten bij de NUVO en OVN. Dit betekent dat de in de NUVO-voorwaarden opgenomen garantieregeling van toepassing is op uw aankoop. Deze voorwaarden kunt u vinden op www.nuvo.nl of liggen in de winkel voor u klaar.

Bovenop deze garantie hebben wij nog een aantal extra serviceregelingen.
- Brilverzekering = bij aankoop van een montuur incl. glazen. (zie brillen)
- LCP= oogzorgabonnement voor contactlensdragers. (zie lenzen)

Aftersales

Ondanks alle zorg en aandacht voor uw aankoop kan het voorkomen dat er toch iets niet in orde is. U kunt hiervoor altijd binnenlopen. We zullen dan kijken hoe we het zo snel mogelijk voor u op kunnen lossen. Mocht u gewenningsproblemen hebben, dan willen we u erop wijzen dat u dit binnen 2 maanden na aankoop aan ons meldt. We gaan samen met u kijken naar een alternatieve oplossing.

We hebben uw hulp nodig
We kunnen u na een aankoop benaderen voor het invullen van een enquête. Het zou fijn zijn als u even de moeite wilt nemen om deze in te vullen. We zijn steeds op zoek naar verbeteringen in onze service , maar ook benieuwd naar uw ervaring in de winkel. Klik op het logo Kijk goed van de NUVO. (in de linker balk)
© 2019 Maya Pijpers Optiek Tilburg