promodag liever multifocale lenzen!

Moeite om de kleine lettertjes te lezen?

Dan is het tijd om in te grijpen en je afspraak vast te leggen.

Op 23-5-2019 ben je bij ons welkom voor een gratis aanpassing voor multifocale daglenzen van ACUVUE®. Het eerste proefpaar krijg je van ons cadeau!
Afspraak maken? Neem contact met ons op. Onze merkenService

Garantie en service zijn voor ons erg belangrijk

Garantie
Met uw keuze voor Maya Pijpers Optiek kiest u voor een goed product en service. Maya Pijpers Optiek is aangesloten bij de NUVO en OVN. Dit betekent dat de in de NUVO-voorwaarden opgenomen garantieregeling van toepassing is op uw aankoop. Deze voorwaarden kunt u vinden op www.nuvo.nl of liggen in de winkel voor u klaar.

Bovenop deze garantie hebben wij nog een aantal extra serviceregelingen.
- Brilverzekering = bij aankoop van een montuur incl. glazen. (zie brillen)
- LCP= oogzorgabonnement voor contactlensdragers. (zie lenzen)

Aftersales

Ondanks alle zorg en aandacht voor uw aankoop kan het voorkomen dat er toch iets niet in orde is. U kunt hiervoor altijd binnenlopen. We zullen dan kijken hoe we het zo snel mogelijk voor u op kunnen lossen. Mocht u gewenningsproblemen hebben, dan willen we u erop wijzen dat u dit binnen 2 maanden na aankoop aan ons meldt. We gaan samen met u kijken naar een alternatieve oplossing.

We hebben uw hulp nodig
We kunnen u na een aankoop benaderen voor het invullen van een enquête. Het zou fijn zijn als u even de moeite wilt nemen om deze in te vullen. We zijn steeds op zoek naar verbeteringen in onze service , maar ook benieuwd naar uw ervaring in de winkel. Klik op het logo Kijk goed van de NUVO. (in de linker balk)
© 2019 Maya Pijpers Optiek Tilburg